Η πρώτη πανσέληνος του νέου ζωδιακού κύκλου είναι στον ζυγό και φέρει ενέργειες θεραπείας, προστασίας και αρμονίας.

Μαζί με την πανσέληνο, στον ουράνιο θόλο η Αφροδίτη, ο Χείρων και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται στον Κριό. Ο Χείρων είναι γνωστός ως θεραπευτής. Όλοι μας φέρουμε τραύματα, άλλα τα θεραπεύουμε και άλλα μας συνοδεύουν στο ταξίδι ολόκληρης της ζωής μας και «μαθαίνουμε» από αυτά… Μαθαίνουμε να συμπονάμε, να αναγνωρίζουμε την αλήθεια μας και ίσως τελικά να οδηγούμαστε σε μία πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού μας. Μέσα από αυτή την διαδρομή θεραπεύουμε τον εαυτό μας. Ο Χείρων στον Κριό μας υπενθυμίζει πως δεν είναι η ώρα να γλείψουμε τις πληγές μας, αλλά να τις χρησιμοποιήσουμε για να πάρουμε δύναμη για να ανυψωθεί ο πολεμιστής που βρίσκεται μέσα μας. Η Αφροδίτη στον Κριό επίσης μαλακώνει την ενέργεια και μας δίνει χρόνο και χώρο. Καθένας μας εξελίσσεται με βάση τους δικούς του ρυθμούς.

Την ίδια χρονική στιγμή έχουμε και το μεγάλο τρίγωνο, Κρόνου, Άρη και Σελήνης. Δύο δυνατοί πλανήτες που σε αυτό το μεγάλο τρίγωνο φέρνουν εύνοια και ευκολία. Τα τρίγωνα θεωρούνται θετικοί οιωνοί που βοηθούν στην ήρεμη και εύκολη ροή των καταστάσεων. Αυτό το τρίγωνο είναι ένα σημάδι πως όλες οι δυσκολίες που τώρα βιώνουμε, εύκολα θα περάσουν ενεργοποιώντας τον πολεμιστή που όλοι έχουμε μέσα μας. Είναι περίοδος που το σύμπαν δίνει λύσεις και προσφέρει προστασία.

Καθώς η πανσέληνος λάμπει στον ζυγό η αρμονία και η ισορροπία είναι το ζητούμενο προκειμένου όλες οι άλλες επιρροές και δυνάμεις να ανυψώσουν τον καθένα μας προς την αλήθεια του. Ένας ζωδιακός κύκλος έκλεισε, και αν αναλογιστούμε που είμασταν τον προηγούμενο Μάρτη στην αντίστοιχη πανσέληνο να δούμε ένα τελείως διαφορετικό εαυτό. Έχουμε εξελιχθεί, είμαστε πιο δυνατοί, βιώνουμε ίσως μία πολύ πολύ δυνατή εξέλιξη του εαυτού, αρκεί να μπορούμε να την αναγνωρίσουμε!

Ακολουθεί ένα μικρό sequence πολεμιστών. Καθημερινοί πολεμιστές, όλοι εμείς…