Spk Retreat – Tridevi

SpK Retreat – Tridevi

Υπάρχουν στιγμές και μέρη που η ψυχή νιώθει ελεύθερη και ολοκληρωμένη. Κάπως έτσι νιώσαμε όλοι οι συμμετέχοντες στο προηγούμενο Spk Yoga Retreat και αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στον καταπράσινο Αμπελιώνα στις 17-19 Νοέμβρη.

Η SpK Yoga είναι μία δημιουργία μακράς πορείας και έρευνας της κίνησης μέσα από την παραδοσιακή yoga, τον σύγχρονο χορό και την ανάγκη για αυτοσχεδιασμό – αυτοέκφραση. Είναι ένα ταξίδι από την ευθυγράμμιση στην αποδόμηση και τελικά στην αναδόμηση της κίνησης, με τον απόλυτα προσωπικό τρόπο του καθενός, όπου όλα εκείνα τα συναισθήματα που μένουν βουβά τελικά έχουν τον δικό τους χώρο έκφρασης μέσω του σώματος.

Το φετινό SpK Retreat έχει θέμα το “Tridevi”, την εξερεύνηση της θηλυκής πλευράς, της θεάς που ολοι κρύβουμε μέσα μας, ανεξάρτητα από το φύλο που φέρουμε. Η δημιουργική δύναμη της Mah Saraswati, η αφθονία που προσφέρει η Sri Lakshmi και η ανίκητη αγάπη της Maha Durga.

Από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι το πρωί της Κυριακής θα έχουμε τρεις πρακτικές SpK yoga, μια πρακτική Yin Floorworks, μια τρίωρη συζήτηση και θεωρητική ανάλυση του Tridevi.

Η Αμπελιώνα είναι ένα παραδοσιακό ορεινό χωριό χτισμένο πάνω στο νοητό σταυροδρόμι τριών νομών, Αρκαδίας, Ηλείας και Μεσσηνίας, περιτριγυρισμένο από δάση καστανιάς και αναρίθμητες φυσικές πηγές!

Το Abeliona Retreat είναι το μέρος για να δραπετεύσεις και να ξαναβρείς την ισορροπία σου. Χτισμένο στην πλαγιά ενός βουνού, με θέα στο οροπέδιο της Αρκαδίας, μια περιοχή που από την αρχαιότητα θεωρείται χώρος μοναδικής φυσικής ομορφιάς, αλλά και πνευματικότητας. Ένας ευλογημένος τόπος, όπου ο άνθρωπος και η φύση βρίσκονται σε αρμονία.

Πώς θα έρθετε:

Μπορείτε να έρθετε στο Abeliona retreat με το αυτοκίνητό σας σε περίπου 2 ώρες και 40 λεπτά από την Αθήνα. Μπορούμε να οργανωθούμε και να μοιραστούμε σε αυτοκίνητα, ή ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ναυλώσουμε ένα μικρό πούλμαν για να μας μεταφέρει.

Στα μαθήματα yoga που διδάσκω επικεντρώνομαι στην ροή της κίνησης και της ενέργειας μέσα στο σώμα καθώς και στην σύνδεση με τα στοιχεία της φύσης. Ενσωματώνω mantras, mudras και διαλογισμό σε κάθε πρακτική που διδάσκω.

Η Spontaneous Kinesis yoga (SpK yoga) είναι η μέθοδος κίνησης πάνω στην οποία πειραματίζομαι και διδάσκω τα τελευταία τρία χρόνια, όπου οι αρχές της yoga και της Ayurveda συναντούν την ελεύθερη κίνηση και τον αυτοσχεδιασμό δημιουργώντας μία πρακτική απελευθέρωσης του συναισθήματος και έκφρασής του, μέσα από την εξερεύνηση των δυνατοτήτων κίνησης του σώματος.

Παρασκευή 17/11 – Άφιξη

 • 18:00 – 19:30 ~ Yin Floorworks
 • 20:00 ~ Δείπνο στον χώρο του Abeliona

Σάββατο 18/11 

 • 7:30 – 9:00 ~ Πρακτική SpK Yoga
 • 9:30 ~ Πρωινό στον χώρο του Abeliona
 • 12:30 – 14:00 ~ Συζήτηση Tridevi
 • Ελεύθερος χρόνος
 • 17.30 – 19:00 ~ Πρακτική SpK Yoga
 • 20:00 ~ Δείπνο στον χώρο του Abeliona

Κυριακή 19/11

 • 7:30 – 9:00 ~ Πρακτική SpK Yoga
 • 9:30 ~ Πρωινό στον χώρο του Abeliona
 • Αναχώρηση

*Οι δάσκαλοι yoga έχουν 10 ώρες YASEP συνεχιζόμενης εκπαίδευσης αναγνωρισμένες από την Yoga Alliance και μέρος της ανώτερης εκπαίδευσης 108 ωρών Vinyasa flow του Spk Yoga.

Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο: 260€ early bird (κράτηση και προκαταβολή του 50% έως τις 15/9), 285€ για κρατήσεις μετά τις 15/9 (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο: 340€ early bird (κράτηση και προκαταβολή του 50% έως τις 15/9), 370€ για κρατήσεις μετά τις 15/9 (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Στην τιμή περιλαμβάνονται η διαμονή, το πρωινό, οι πρακτικές και δύο γεύματα.

Δεν περιλαμβάνεται η μετακίνηση. Ο χώρος διαμονής μας βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού, όπου υπάρχουν ταβέρνες, παντοπωλεία, καφενεία κλπ.

Για κράτηση θέσης καταβάλλεται το 50% του κόστους και το υπόλοιπο 1 εβδομάδα πριν το retreat. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 15 ημέρες πριν γίνεται επιστροφή όλου του ποσού, και μετά από αυτό το διάστημα, κρατείται η προκαταβολή.

 • Οι πρακτικές απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων με καλή φυσική κατάσταση
 • Οι δάσκαλοι yoga έχουν 10 ώρες YASEP αναγνωρισμένες από την yoga alliance και μέρος της ανώτερης εκπαίδευσης 108 ωρών Vinyasa flow του Spk yoga.
 • Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας στρωματάκι για τις πρακτικές και όποιο άλλο βοήθημα χρησιμοποιείτε συνήθως

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση όπως και για κράτηση θέσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μπορείτε να με καλέσετε στο 6944897031. Όσον αφορά την πληρωμή προκαταβολής για την κράτηση θέσης, μπορείτε να δείτε οδηγίες και συνεργαζόμενες τράπεζες κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Αμπελιώνα Μεσσηνίας, στο υπέροχο Abeliona Retreat

 • ΗΜΕΡ/ΝΙΕΣ: 17-19 Νοεμβίου 2023
 • ΚΟΣΤΟΣ: Από 260€ (early bird). Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος παρακάτω, στην ενότητα “Πληροφορίες Συμμετοχής”.
 • INSTRUCTOR: Κατερίνα Σπυροπούλου – Yoga Teacher E-RYT500 Yoga Alliance USA, YASEP Lead Trainer, Founder of SpK yoga (Μάθετε περισσότερα για εμένα)

 • LEVEL: Μπορεί να παρακολουθήσει το retreat οποιοσδήποτε ασκούμενος με καλή φυσική κατάσταση.
 • YASEP HOURS: Οι δάσκαλοι yoga έχουν 10 ώρες YASEP αναγνωρισμένες από την yoga alliance και μέρος της ανώτερης εκπαίδευσης 108 ωρών Vinyasa flow του SpK Yoga.

More info

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα μαθήματα yoga ή τα workshops και retreats στα οποία διδάσκω. Θα είναι χαρά μου να συζητήσουμε τυχόν απορίες ή σκέψεις σας!