17/9/2020 Νέα Σελήνη στην Παρθένο.

Η νέα σελήνη συμβολίζει πάντα νέα ξεκινήματα, κάτι που τελείωσε και το νέο που έρχεται, τον επόμενο σεληνιακό κύκλο. Είναι στιγμή γέννησης, δημιουργίας, ζητά αυθορμητισμό και διάθεση για πειραματισμούς. Κάθε φορά η νέα σελήνη μας δίνει την ώθηση να κατευθυνθούμε προς την νέα πραγματικότητα, να αποσυνδεθούμε από το πριν και να ανακαλύψουμε τον νέο Εαυτό. Αυτόν που μόλις αναδύθηκε με την αναπνοή που βιώνουμε τώρα.

Αυτή είναι η πρώτη από τις 3 νέες υπερσελήνους (η τροχιά του φεγγαριού το φέρνει πολύ κοντά στην Γη) που θα προηγηθούν της ολικής ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 14 του Δεκέμβρη. Είναι ίσως τώρα η στιγμή να φυτέψουμε τον σπόρο που θα μεγαλώσει μέχρι το τέλος του 2020 και θα ανθίσει μέσα στι 2021 δημιουργώντας μία απόλυτα νέα πραγματικότητα. Είναι επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή στην περίοδο που διανύουμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι το είδος του κόσμου που φτιάχνουμε εξαρτάται από εμας και μόνο!

Διαλογισμός για την νέα σελήνη.

Βρες μια άνετη καθιστή στάση, κλείσε τα μάτια, θυμίσου πως κάθε φορά που τελειώνει μία ανάσα φεύγει μαζί της και ο παλαιός Εαυτό σου. Συγκεντρώσου στην φωτιά της καρδιάς και σκέψου:

“Είμαι το φως και αποφασίζω για το μονοπάτι μου, μόνο εγώ. Δεν επηρεάζομαι από τις σκοτεινές στιγμές. Το σκοτάδι είναι εδώ για να δώσει την θέση του στην ομορφότερη αυγή”.